AVO Blog zoekt jou!

AVO probeert continu uit te breiden en staat daarom open voor leuke enthousiastelingen die voor een serieuze website als AVO wil schrijven. Heb jij weinig moeite met woorden op papier te zetten, vind je het leuk om regelmatig een blogbericht te schrijven en hou jij van Japan of onderdelen hiervan? Word dan gastblogger bij AVO Blog!

Uitzicht op Mount Fuji vanuit Shinkansen naar Shizuoka 2016 - Fotografie: Francisca Hagen
Uitzicht op Mount Fuji vanuit Shinkansen naar Shizuoka 2016 – Fotografie: Francisca Hagen

Momenteel is AVO vooral op zoek naar schrijvers die redelijk goed in de Japanse muziekwereld zitten qua kennis voor reviews, informatieve artikelen, concertverslagen en interviews! Daarnaast zijn we op zoek naar vertalers, vooral Nederlands <-> Engels. Al het werk is op vrijwillige basis.

Interesse om te schrijven voor AVO Blog? Lees verder!

Momenteel is AVO op zoek naar schrijvers die redelijk goed in de Japanse muziekwereld zitten qua kennis voor reviews, informatieve artikelen, concertverslagen en interviews! Verder staan wij open voor schrijvers in de categorieën:

 • Nieuwsbloggers
 • Informatieve artikelen
 • Aankondigingen evenementen in Nederland, België en daarbuiten
 • Team Interview (is ook voor muziek)
 • Team Vertalen (Nederlands Engels Japans)
 • Team Promotie
 • Team Review (is ook voor muziek)
 • Team Reporter (conventies, concerten, andere Japan gerelateerde evenementen)
 • Mis jij nog iets op AVO Blog waar jij over wil en kan schrijven? Schroom dan niet om ons een berichtje te sturen en een voorstel te doen!

Wat verwacht AVO van jou?

 • Je bent 18 jaar of ouder.
 • Je hebt ervaring met het schrijven (van artikelen).
 • Het lijkt je leuk om minstens één artikel per maand op te leveren.
 • Je staat open voor feedback, bent communicatief sterk en kunt samenwerken.
 • Je haalt deadlines met gemak en hebt doorzettingsvermogen.
 • Je hebt eigen initiatief en vindt het leuk om mee te denken in het team om AVO sterker te maken.

Heb je interesse om onderdeel te worden van Team AVO? Stuur dan een mailtje via ons contactformulier.

Aanmeldformulier

Wat is AVO?

AVO Blog (sinds 2012) noemt zichzelf een online magazine met geregeld nieuwtjes over evenementen in Nederland én België, verslagen, interviews, reviews en leuk informatieve blogberichten. De focus voor AVO ligt momenteel op muziek en dat is best makkelijk te zien op de website!

In het verleden heeft AVO samengewerkt met artiesten als HITT, Ryo Fujimura, Loverin Tamburin, BACK-ON, REMNANT, Haruka, X Made Alcoholic Santaclaus, GanglioN, ZWEI, Satsuki, ADAMS, Chii Sakurabi, LOKA, KAMIJO, heidi., Kaya, Calmando Qual, OROCHI en meer. Hierdoor zijn er verslagen, interviews online gekomen, maar zijn er ook concerten georganiseerd onder de noemer AVO Events & Promotion.

Daarnaast heeft AVO goede contacten met diverse conventies in Nederland en daarbuiten, cosplayers en andere creatievelingen. Hierdoor ontstaan er vele mogelijkheden voor AVO om aan nieuwtjes te komen en interessante interviews, reviews en verslagen te leveren voor de lezers van AVO Blog. Hoog in het vaandel blijft de mogelijkheden om naast bekendere namen ook de ruimte te geven aan nieuwe en onbekende namen in de muziekwereld, zodat de wereld voor de lezers van AVO Blog groter wordt.

Om de naam AVO stevig in de grond te houden in de muziekwereld is het nodig om te groeien en daar zoeken wij serieuze kandidaten voor die zich hiervoor willen inzetten en met trots artikelen online willen zetten op AVO Blog.

Van gastbloggers wordt verwacht één keer per maand iets af te leveren voor AVO Blog, vaste bloggers schrijven één bericht per week. Maar AVO staat ook open voor onregelmatige schrijvers. Schrijven voor AVO geeft je ervaring in onder andere schrijven, zoeken naar informatie en promotie. Daarnaast kom je in een team terecht met enthousiaste schrijvers en fotografen die elkaar graag inspireren!

Wist je dat AVO Blog is ontstaan door AVO Forum? AVO Forum is een gezellig klein, maar fijn forum die sinds 2003 actief is! In 2013 vierde AVO Forum 10 jaar AVO met een muziekfestival, genaamd AVO J-Rock Festival! Naast AVO Forum en AVO Blog is er ook AVO Events & Promotion voor de promotie van de evenementen die georganiseerd zijn door ‘de grote baas’ Francisca alleen of in samenwerking met tour organisaties. Daarnaast is AVO sponsor geweest van diverse Japan gerelateerde evenementen. Lang verhaal kort: AVO is geen kleine naam! Durf jij het aan om voor AVO te schrijven? Wij bijten niet en staan altijd open voor suggesties!

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.