Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Doe mee met het project: AVO boekje op Reis

Bekend met het fenomeen travelling notebook (TN)? Dat is een boekje dat rondreist naar verschillende mensen. Elke persoon die het ontvangt vult het boekje aan met creatieve, of minder creatieve inhoud.

Leuk? Op dit moment hebben we onze eigen travelling notebook, namelijk het “AVO boekje”. En het AVO boekje is sinds 3 oktober 2012 op reis door Nederland en België tussen de deelnemende AVO leden. Uiteindelijk komt het boekje opnieuw terecht bij de eigenaar, bij mij, waarna ik met een uitgebreid blogbericht de schrijfsels en creaties met jullie zal delen.

Het idee kwam van Endroine. Om te vieren dat AVO volgend jaar 10 jaar bestaat, zochten we naar een leuke manier om dit met z’n allen te vieren en vroegen dan ook de leden om ideeën. Uiteindelijk kwam Endroine met het idee om een boekje op reis te sturen en deze te laten vullen door leden van het forum. We waren meteen verkocht.

Op dit moment zijn er 10 leden die deelnemen aan het “AVO boekje op reis” project, maar we zijn altijd op zoek naar meer enthousiaste deelnemers. Wil je meedoen? Dan ben je altijd, zelfs als gloednieuw lid, van harte welkom! Aanmelden kan op ons forum.

Maar wat plaats je in zo’n boekje? Goeie vraag! En daarom helpen we je ook meteen verder met enkele suggesties:

– Voeg een foto toe van je eigen woonplaats. Het mogen ook uitgeknipte plaatjes zijn die je als collage toevoegt aan het boekje. De VVV heeft meestal folders met foto’s van toeristische plekken in je woonplaats.
– Laat je eigen kamer zien. Misschien heb je een leuk Japan gerelateerd hoekje die je graag wilt laten zien.
– Deel leuke herinneringen op AVO of tijdens de AVO meetings. Het mogen ook de warme herinneringen zijn van AVO leden of het AVO team. Het mag natuurlijk ook altijd een algemeen bericht zijn.

Deze inhoud is zeker niet verplicht! Maar het zijn stiekem wel dingetjes die we heel graag terug zouden zien in ons boekje. Je bent natuurlijk wel vrij om te doen wat je wilt! Wees creatief en schrijf, teken, versier een pagina (of twee of drie)! Schrijf een bericht aan AVO en stuur het boekje na 7 dagen weer op naar de volgende persoon.

TIP: Plaats op het forum, voordat je het boekje weer op reis stuurt, één of meerdere foto’s van je gevulde bladzijdes of kleinere previews van 200×200 om iedereen lekker te doen watertanden.

Volgens de planning zal het boekje ten vroegste in 2013 terechtkomen bij nieuwe deelnemers. Graag zouden we het boekje zien reizen tot tenminste mei 2013, want op 16 mei bestaat AVO Forum precies 10 jaar!

Kriebelt het bij jou om OOK iets te schrijven? Twijfel dan niet langer en meld je aan!

Mobiele versie afsluiten