Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Hardhouse Dj Yoji komt naar Nederland

Dj YojiYoji, eerder bekend onder zijn oude naam Yoji Biomehanika is in Europa en zal Nederland niet overslaan. Op zondag 19 mei staat hij samen met DJ JP achter de decks tijdens in de Melkweg om de nacht te vullen met de beste hardhouse sound die op zijn best is. Het hardhouse feestje begint om 22.00 uur in de Oude Zaal en zal sowiese niet voor 24.00 uur stoppen!

Yoji heeft reeds een heuse sterrenstatus in Japan en blijft wereldwijd aan bekendheid bijwinnen. Hij won dit recent nog twee awards op de tiende editie van de Hard Dance Award. Hij won de prijzen voor ‘buitengewone bijdragen’ en ‘ beste internatitonale DJ Azië’. Zijn laatste single Arcade Nation – Dance Electric, uitgebracht onder één van zijn andere aliassen is nu verkrijgbaar op iTunes en de andere grote verdelers.

Yoji is vooral bekend om zijn krachtige podiumperformance en zijn unieke stijl in de dancemuziek. Hij brengt een mengeling tussen Techno, Hard Dance en Trance onder deze nieuwste naam. Hij speelde al op heel wat grote events en in grote clubs waarvan enkele voorbeelden: ID&T’s sensation, Dance Valley, Global Gathering, Avelon, Ageha Tokyo en veel meer.

In de Melkweg in Amsterdam worden regelmatig de beroemde HQ hardhouse feesten georganiseerd. JP was hier jarenlang resident. In december keerde hij nog terug samen met Tom Harding, maar deze editie werkt hij samen met Yoji.

Naast zijn performance in Melkweg zal hij op 5 mei in Ierland te zien zijn in de HEAVEN Nightclub in Cookstown. De dag voor hij naar Amsterdam trekt is hij nog te zien in The Circus in Helsinki voor säde 15th anniversary. Later dit jaar zal hij ook Amerika en Australië nog aandoen, daarover meer informatie op zijn OHP.

Bron: Melkweg, OHP Yoji

Mobiele versie afsluiten