Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

Hedendaagse Japanse theeceremonie in Amsterdam

Theeceremonie CEO'sOp woensdag 29 mei kan men in een luxueuze suite van het Conservatorium Hotel in Amsterdam genieten van een exclusieve theeceremonie. Dit evenement richt zich op bestuursvoorzitters, managers en bedrijfsleiders uit de commerciële sector.

Door deze hedendaags ritueel, dat zijn wortels vind in de traditionele Japanse theeceremonie worden heden en verleden samen gevoegd. Je leert de deugden van oude gebruiken kennen, op een manier die in het drukke leven van deze selecte groep gasten past. Hun drukke bedrijfsleven kan wat afwisseling gebruiken. Dit evenement biedt hen de gelegenheid kennis te maken met een andere manier om je zakenpartners te ontvangen. Een warme thee kan je rust of net energie brengen, laat deze elementen nu net belangrijk zijn om goed te gaan onderhandelen.

Kunstenaar Margret Wibmer en kunstcurator Akane Naka-Mori brengen deze kunstvorm naar Europa omdat het krachtig is en ook kracht brengt. Naast deze exclusieve theeceremonie, een concept speciaal ontwikkeld op maat van deze deelnemers, hebben ze reeds andere soortgelijke projecten gevoerd. In februari waren ze nog in première in het Nishida Kitaro Museum van Filosofie te Kanazawa, nu al op weg naar Europa! Ze willen op deze manier bewust kunstprojecten laten beleven en hoe beter dan door de mensen er middenin te zetten!

De theeceremonie meester voor dit event zal Fuyuko Kobori zijn, lid van de beroemde Kobori Enshue familie (17de generatie). Hiernaast heb je ook nog Kiyomi Yamashita, die verantwoordelijk is voor Butoh dans en de soundscape verantwoordelijke Minowo Norihito.

Meer informatie is verkrijgbaar via Isrid van Geuns ( isrid@isworks.nl ), als je zelf bedrijfsleider, manager of bestuursvoorzitter bent, is dat ook de plek om in te schrijven. Plaatsen zijn beperkt!

Bron: mbassyunlimited

Mobiele versie afsluiten