Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

Animator in de Melkweg Cinema: Princess Mononoke

Zin in een filmpje? Ja? Zin in een Japanse film? Nog een keer ja? Dat is mooi! Want iedere laatste vrijdag van de maand is het mogelijk om een klassieke of een gloednieuwe animefilm te bekijken in de Melkweg Cinema in Amsterdam onder de noemer “Animator”. Vanwege een festival dit keer niet de laatste vrijdag van de maand, maar een week eerder op vrijdag 24 januari in de Melkweg Cinema in Amsterdam.

De Animator van aankomende vrijdag 24 januari is de epische animefilm Princess Mononoke (1997). Geschreven en geregisseerd door Hayao Miyazaki en geanimeerd door Studio Ghibli. Het is één van de meest succesvolle Japanse anime films ooit gemaakt.

De film duurt 134 minuten en zal om 20.00 uur beginnen. De taal is Japans, maar de film heeft Nederlandse ondertiteling. Tickets kosten €7,- of €6,- met korting. Je krijgt korting als je een CJP, Cultuurkaart, Stadspas, Pas 65+ of eeen Melkweglidmaatschap bezit. Mocht je een Cineville pas hebben, dan is het gratis.

De Melkweg Cinema zit aan de Lijnbaansgracht 234a in Amsterdam, nabij het Leidseplein, rechts achter de Stadsschouwburg.

Bron: Melkweg

Mobiele versie afsluiten