Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Exclusieve show KAMIJO in Parijs

Zanger KAMIJO komt naar Europa voor een exclusieve show in Parijs. Dit maakte tourorganisator B7KLAN deze morgen bekend. Het concert vindt plaats op vrijdag 4 juli in Le Divan du Monde en draagt de titel THRONE – ZEROTH LIVE IN PARIS -. Na het concert zal er een afterparty zijn met een B7KLAN DJ & VJ set en speciale Japanse muziek.

De kaartverkoop gaat aanstaande zaterdag 22 maart van start om 10.00 uur op de website van B7KLAN. Er zijn VIP kaarten te koop voor €60,-. De VIP kaarten houden in dat je vervroegd binnenkomt, een meet & greet krijgt en toegang tot de afterparty. Normale kaarten kunnen gekocht worden vanaf €35,-, wil je aanwezig zijn bij de afterparty, dan kost een kaartje €38,-. Mocht je geen afterparty kaartje gekocht hebben, aan de deur kosten de kaartjes €5,-.

KAMIJO is beter bekend als de zanger van visual kei bands Lareine and Versailles. Sinds 2013 is hij actief als solo artiest. Zijn eerste single was Louis ~Enketsu no La Vie en Rose~. Afgelopen 5 maart kwam KAMIJO’s commerciële debuut uit, namelijk het mini-album Symphony of The Vampire.

Bron: B7KLAN

Mobiele versie afsluiten