Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Magistina Saga op Metal Female Voices Festival XII

Visual kei band Magistina Saga (マジスティーナサガ) komt naar Metal Female Voices Festival XII, een festival gewijd aan zangeressen. Dat werd bekend gemaakt door de nieuwe muziekagentschap Too Wild. De show is geregeld in samenwerking met Starwave Records, de platenlabel van de band. Het gaat om een exclusieve Belgische show. Of er een Europese tour achteraan gaat komen is nog niet bekend.

Magistina Saga is actief sinds 2008 en bestaat uit zangeres 庵-iori-, gitarist 潤戯-urugi- en bassist 景-kyo-. De band heeft al diverse releases uigebracht, de laatste release was een  mini-album met de naam Two-Facedness Of A Tale.

De exacte datum van het optreden is niet bekend, maar het Metal Female Voices Festival is op 17, 18 en 19 oktober 2014. Het is nog even wachten op het optreden. De kaartverkoop van dit festival moet nog van start gaan. MFVF zal in de Oktoberhallen in Wieze zijn, grote bands als EPICA, NIGHTWISH, AFTER FOREVER, TARJA etc. hebben hier al opgetreden. Een aantal jaartjes terug trad de band Pinky Doodle Poodle op op die grote festival.

Een andere Japanse naam op het affiche van dit jaar is HEAD PHONES PRESIDENT. Andere namen zijn Evenoire, Draconian, Diabulus in Musica, Dark Sarah, Ancient Bards en Viper Solfa. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Bron: Too Wild

Mobiele versie afsluiten