Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

coldrain weer in Europa deze zomer

Afgelopen februari tourde coldrain nog met Bullet For My Valentine door Europa, de band kwam voor het eerst in Europa optreden. Komende zomer is de band weer te zien in Europa. De mannen hebben een aantal shows gepland staan, voornamelijk op festivals. De meeste optredens vinden ook plaats in Duitsland, waaronder twee concerten met Crossfaith. In ieder geval voldoende reden om er eens goed over na te denken of je de band (nog eens) live wilt zien! coldrain
Donderdag 5 juni: Rock am Ring – Nürburgring, Duitsland
Vrijdag 6 juni: Rock im Park – Zeppenlinfield, Duitsland
Maandag 9 juni: Chapeau Rouge – Praag, Tsjechië
Dinsdag 10 juni: Beastfest – Hamburg, Duitsland
Woensdag 11 juni: Bastard Club – Osnabrück, Duitsland
Zaterdag 14 juni: Download Festival – Donington, Verenigd Koninkrijk

Crossfaith is ook aanwezig op Rock am Ring, Rock im Park, Chapeau Rouge, Beastfest, Bastard Club en Download Festival. Het optreden in Bastard Club is een concert met Crossfaith, één van de optredens die niet op een festival plaastvindt. Kaartjes kosten €19,80 exclusief servicekosten. Let op: Datum van het optreden op Download Festival is veranderd van vrijdag naar zaterdag.

Nog niet bekend met coldrain? Hieronder is de nieuweste muziekvideo te bekijken en te beluisteren van de band. Het liedje is te koop via iTunes. Binnenkort zal de band informatie bekend maken over een aankomend album.

Bron: coldrain

Mobiele versie afsluiten