Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Chibi Hangout komt met een Sakura Edition

Na een aantal geslaagde edities van de Chibi Hangout is de organisatie in 2016 weer bezig met het organiseren van een nieuwe editie. De aankomende en vierde editie zal in lentesfeer zijn, want het zal de Sakura Edition zijn van de Chibi Hangout!

Op zondag 1 mei zal de indoor Cosplay Hangout plaatsvinden op de vaste locatie aan de Dreef 71 in Rotterdam. Er zullen weer diverse activiteiten te doen zijn, waaronder Dance Dance Revolution, verzorgd door DDR-EXP. Aan eten en drinken is ook gedacht, onder andere Airu zal aanwezig zijn met bubble tea. Ook is er ruimte voor gaming en knutselen, maar zullen er ook diverse lectures plaatsvinden.

In augustus 2015 werd de eerste editie gehouden van Chibi Hangout. Hiermee werd een nieuw initiatief gestart die eigenlijk gezien kan worden als een indoor meeting voor cosplayers en anime liefhebbers. Tijdens de Chibi Hangout kan men elkaar ontmoeten, relaxen, lekkere hapjes en drankjes nuttigen, activiteiten doen en gamen.

De vierde editie begint om 11.00 uur en gaat door tot 20.00 uur. Entree is € 4,00. De locatie is te vinden aan Dreef 71 in Rotterdam.

Bron: Chibi Hangout

Mobiele versie afsluiten