Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Nieuw gratis evenement: Fan Base Culture 2016

Fan Base Culture is een nieuw evenement en lijkt een broertje of zusje te zijn van het welbekende Fan Base Project die vorig jaar de eerste editie beleefde. De eerste editie van Fan Base Culture in samenwerking met Otaku Shoppu en OtakuNL en zal plaatsvinden op zaterdag 25 juni in Rotterdam.

Deze eerste editie is geheel gratis en heeft wat leuke Japan gerelateerde activiteiten op stapel staan:

Een cosplay 101 lecture van Kellywoeshxd Cosplay en Amaiyami Cosplay. Alles wat je moet weten als je met cosplay wil beginnen wordt hier behandeld.
OtakuNL is de laatste tijd bezig met Kinumi Cati om diverse gamestreamings (Let’s Play’s) te houden, OtakuNL zal tijdens een lezing vertellen wat Let’s Play is en hoe je ervoor zorgt dat mensen je kunnen zien tijdens zo’n Let’s Play streaming. Ook is het mogelijk om mee te doen met het moordspel, wat is de locatie, wapen en moordenaar?
De presentatie ligt in handen van FlowerKing Cosplay en Kelly Onstenk.

En natuurlijk niet te missen: een Pokémon Lecture. Interesse in Pokémon games of wil je meedoen met toernooien? Tijdens de lezing wordt je de tips en tricks uitgelegd van competitieve Pokémon breeding. Daarnaast zijn er een aantal standhouders waar je informatie en leuke spulletjes kunt verkrijgen.

De locatie is Ambachtsplein 141, buurthuis Zevenkamp in Rotterdam. De dag duurt van 12.00 tot 18.00 uur en zoals eerder gezegd is de toegang gratis. Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan kun je metro halte Ambachtsland in je planning zetten, gezien de locatie voor de deur van deze metro halte is.

Bron: Fan Base Culture

Mobiele versie afsluiten