Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

YOHIO ambassadeur voor de Visual Kei app VisUnite

Binnenkort komt er een applicatie uit met als naam VisUnite, de applicatie komt in het midden van september uit. Om de promotie te ondersteunen is er een ambassadeur uitgekozen en dat is niemand minder dan YOHIO.

YOHIO zegt hierover: “Ik ben overtuigd dat VisUnite een nieuwe revolutie gaat brengen in de Visual Kei wereld. Ik hoop mijn best te doen om de Visual Kei industrie een boost te geven.”

VisUnite staat voor de woorden visual en unite en met deze applicatie wil men het bericht uitdragen om bands en fans te verenigen. De applicatie is een participatieve app waarmee gebruikers foto’s en video’s kunnen opzoeken die geplaatst worden door de muzikanten. Daarnaast is het mogelijk om deze muzikanten te steunen door middel van een like. Deze like heet in de applicatie LO▼U.

VisUnite biedt kansen zoals optredens in evenementen, magazines en advertenties voor Visual kei artiesten die besluiten mee te doen met de applicatie, gebaseerd op hoeveel LO▼U zij ontvangen van de fans. Daarnaast biedt de applicatie cadeautjes aan de gebruikers op basis van hoeveel LO▼U zij gaven.

De applicatie VisUnite zal uiteindelijk ook voor buiten Japan geschikt zijn en zal meerdere functies toevoegen voor Visual Kei artiesten om een platform te creeeren voor de Japanse cultuur, Visual kei en werken naar een heropleving van de Visual Kei industrie.

De Zweedse YOHIO is geen onbekende in de muziekwereld, vanaf Seremedy is hij populair, maar hij is niet alleen als muzikant actief. Hij is ook acteur, model, stemacteur en tegenwoordig solo en met de band DISREIGN actief in Japan.

De applicatie VisUnite is gratis te verkrijgen en te gebruiken voor de iOS (vanaf iOS7) en Android (vanaf versie 4.03). Momenteel is het nog niet wereldwijd verkrijgbaar, maar al wel in Japan. De planning is dat de applicatie mid september verkrijgbaar is voor iedereen.

Bron: Persbericht VisUnite

Mobiele versie afsluiten