Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

MV review: Purple Stone – Poison chocolate

Purple Stone is een Visual Kei band gevormd in 2003 met de leden: Keiya, GAK en FUMA. Ze hebben al wat albums en singles uitgebracht. Ongeveer een half jaar geleden zijn ze echter een hele andere richting opgegaan met hun muziek en video’s, en hoe!

Nu zijn ze niet meer alleen met zijn drieën in hun video’s, maar hebben ze nu ook achtergrond danseressen! De kleurrijke video begint met Keiya de zanger, die met de figuranten klaar staan tussen ballonnen om te gaan dansen. De titel Poison Chocolate (ポイズンチョコレート) vertelt al waar het lied over gaat. Er zit niet veel verhaal in de video, maar je ziet af en toe wel beelden van Keiya die in een lab zit met allemaal zoetigheid en laboratorium buisjes. De gitarist en bassist dansen niet mee met de pasjes aangezien ze instrumenten in hun handen hebben, maar ze bewegen wel mee op de muziek. De pasjes zijn totaal niet moeilijk en je kunt zo meedoen. De combinatie van deze pasjes en muziek maakt deze video schattig. De muziek is wat zachter dan de vorige nummers maar door de gitaren en bas is het zeker niet te soft! De melodie is catchy en de stem van de zanger past er goed bij.

De video is online gekomen op 11 januari 2017 en hun single komt uit op 1 februari. Dit is de tweede video in hun nieuwe richting. Bij de vorige video zijn de pasjes en muziek stoerder, dus wie weet wat ze de volgende keer gaan doen! Dansjes in de Visual Kei wereld komt wel eens voor maar echter niet heel vaak, dus is het wel weer leuk om wat nieuws te zien in die richting. Of de band deze richting blijft aanhouden en of het voor de fans leuk gaat blijven, is nog de vraag. Ben je benieuwd, volg dan de band!

Score: 85/100

Mobiele versie afsluiten