THE TOMBOYS komt weer naar Verenigd Koninkrijk

De all female rock & roll band THE TOMBOYS komt weer naar het Verenigd Koninkrijk om muziek op te nemen en koppelen daar direct een show aan vast. De show vindt zondag 19 maart plaats in Zigfrid von Underbelly in Londen. De band krijgt support van alt-popgroep No Cars.

De band begon als een SCANDAL coverband in 2011 toen de meiden 14 jaar waren, de band heette op dat moment NoName en deden mee aan de jaarlijkse SCANDAL coverband wedstrijd, maar uiteindelijk besloten ze hun eigen originele muziek te maken en verder te gaan als THE TOMBOYS. Eerder in 2016 kwam de band naar het Verenigd Koninkrijk om 4 tracks voor het mini album COME BACK TO 19 op te nemen met ex-Sex Pistols bassist Glen Matlock en gaven meteen hun eerste optreden aldaar.

Verder stonden ze afgelopen december nog op het podium van HYPER JAPAN Christmas Market. Blijkbaar is het verblijf in het Verenigd Koninkrijk zo goed bevallen dat ze besloten hebben nogmaals te gaan vliegen vanuit Japan om nieuw materiaal te gaan opnemen. Een optreden eraan vastkoppelen was daarom ook snel geregeld. De band bestaat uit GG Wakana, Waki Madoka, Tabata Hina en Non.

No Cars bevinden zich momenteel in Londen, maar komen oorspronkelijk uit Japan. De band bestaat uit gitarist en vocaliste Haruna, bassiste en vocaliste Takaco, Toetseniste en vocaliste Tomoko en drummer Candy Tanaka en heeft behoorlijk wat humor, gezien één van de bandleden eigenlijk een wasbeer is. De humor is ook terug te zien in de titels van hun releases, te denken aan Yoko Eats Whales, Yoko Makes Tits Bigger With Airbrush en hun derde en volgens de band meest ambitieuze album Yoko Goes To Bollywood.

Kaartjes voor de show kosten £6 (ongeveer € 7,00) in de voorverkoop en £8 (iets meer dan € 9,00) aan de deur. Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze show te kunnen bijwonen. De avond gaat om 19.30 van start en eindigt rond 22.30 uur.

Bron: Japanese English Meetup London

Exit mobile version