Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

#14jaarAVO videoproject

In de video waarbij ik aankondigde op Formula Cosplay Europe aanwezig te zijn met diverse activiteiten en een stand liet ik weten dat ik niet perse wilde focussen op het videoproject om #14jaarAVO te vieren. Maar heel stiekem zijn video’s met felicitaties wel heel erg leuk! Laten we er gewoon een traditie starten!

Om #14jaarAVO goed te vieren ben ik op zoek naar mensen die een felicitatievideo willen maken. Jij bent bij deze uitgenodigd om mee te doen. Laten we het AVO Community videokanaal vullen met leuke filmpjes van jullie!

Wat is welkom in de video?

Creativiteit is erg gewenst! Je kunt natuurlijk in je mooiste cosplay de felicitatie doen, maar je mag ook zingen of je beste moves laten zien. Wat belangrijk is, is dat je AVO feliciteert in de video. Heb je een leuke anekdote of herinnering aan AVO? Deel deze! Ben je lid van het forum of actief op AVO Blog?

Laat vooral weten wie je bent (bijvoorbeeld jouw nickname op het forum). Je mag het zo creatief mogelijk invullen, maar je mag het ook lekker simpel houden!

Inspiratie nodig? Bekijk dan de video’s die vorig jaar zijn aangeleverd!

Wat zijn de eisen?

De video mag maximaal 2 minuten duren. (als het iets langer duurt dan 2 minuten is dat niet meteen erg)
Film je met een smartphone? Kantel je camera zodat je horizontaal filmt.
De deadline is 31 mei 2017. Gezien de viering vooral in mei plaatsvindt, is het natuurlijk supertof om de video in mei aan te leveren, zodat deze online komt te staan. Hoe eerder hoe beter!
En je kunt de video opsturen naar info@avo-blog.nl via bijvoorbeeld WeTransfer.

Ben je op 6 mei aanwezig op Formula Cosplay Europe?

Dat komt goed uit, want dan is het ook mogelijk om een videobericht te maken in je mooiste cosplay! Geef aan bij de stand dat je een video wil maken voor #14jaarAVO en dan pakken we de camera erbij die we voor die dag hebben. De video wordt kort na Formula Cosplay Europe online gezet op het YouTube kanaal van AVO Community!

Ik kijk uit naar heel veel video’s. Doe je mee? Laten we #14jaarAVO goed vieren!

Mobiele versie afsluiten