Boris viert 25-jarig jubileum met Europese tour

Boris is 25 jaar actief en dat wordt gevierd met een Europese tour én een nieuw album! De tourdata zijn net bekend gemaakt door Sargent House Europe.

De Europese tour gaat begin augustus van start en bevat 19 data, in België en Nederland staat een show gepland. Op zondag 13 augustus staat de band op het Ieperfest in Ieper. Kaartjes voor de zondag kosten € 52,00. Verder treedt de band op vrijdag 18 augustus op in de P60. Kaartjes voor de show kosten € 14,00 in de voorverkoop en € 16,00 aan de deur. De zaal opent om 20.00 uur en de show gaat van start om 20.30 uur.

Op 14 juli komt Boris brengt het nieuwe album DEAR uit. De band schreef in een persbericht het volgende over het album: “In het begin, begon dit album een soort van potentiele afscheidsbrief van Boris te worden. Maar uiteindelijk werd het een oprechte brief naar onze fans en luisteraars.. je snapt het wel, zoiets als “Beste die en die, dit is het nieuwe album van Boris” of iets in die trant. We voelen ons zo dankbaar dat we dit album in onze 25-jarig jubileum kunnen uitbrengen.” Van het nieuwe album is Absolutego al ten gehore gebracht in een officiele video, deze draagt dezelfde naam als Boris’ debuutalbum uit 1996.

Afgelopen december was de band nog te zien op het festival Incubate en brachten ze het album Pink in geheel ten gehore.

Bron: Sargent House Europe

Exit mobile version