Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

haru van de band universe op Europese tour 2017

haru (from universe)

haru (from universe)

Zanger haru, van de rockband universe, zal eind deze zomer naar Europa komen voor een aantal speciale solo concerten om het publiek kennis te maken met de muziek van zijn band.

Er staan shows gepland in Frankrijk, België, en Duitsland, maar heeft ook een show gepland staan tijdens de conventie Abunai! in Veldhoven. haru en zijn band universe zijn het beste bekend voor het liedje Echoes, het 24ste themalied die gebruikt werd voor de anime Bleach.

De volgende tourdata zijn al bekend:

universe werd in 2002 gevormd, wanneer de bandleden eerstejaars waren op de middelbare school. De band waren zeer actief met het geven van straatoptredens, podia en organiseerde zelfs liefdadigheidsevenementen. In 2009 won de band een grote prijs die georganiseerd was door Lotte en Sony Music, waarbij ze mochten debuteren bij Sony Music met een liedje voor de commercial van Lotte. In 2010 gingen ze commercieel bij DefSTAR RECORDS, en kwamen ze later met het themalied voor Bleach. In 2014 ging de band voor het eerst naar Europa, voor optredens op de conventie AniMaCo in Berlijn. Nu in 2017 aangekomen heeft de band 1 album, 3 mini-albums, 1 concept mini-album, en 6 singles uitgebracht. haru was de eerste Japanse muzikant die een officiële cover mocht uitbrengen van U2’s Vertigo en heeft zelf ook buiten Japan mogen optreden, waaronder twee keer achter elkaar bij Atlanta’s Anime Weekend Atlanta.

Bron: REALive

Mobiele versie afsluiten