Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

Data MORRIGAN’s eerste Europese tour bekend

In juli werd bekend gemaakt dat MORRIGAN voor het eerst naar Europa komt in November, vandaag werden de tourdata bekend gemaakt.

In het begin was onduidelijk wie de tourorganisator was die het aandurfde om de tour te organiseren. Uiteindelijk werd gauw bekend dat de tourorganisator Kinetic Vibe het aandurft om een eerste Visual Kei tour te plannen in Europa. De organisator heeft al ervaring met het organiseren van diverse andere evenementen en shows van Koreaanse muzikanten, zoals 24K, Block B, The Barberettes en meer.

De eerste Europese tour van MORRIGAN draagt de titel Black Wing en bevat 6 tourdata, waaronder een show in de P60 in Amstelveen. Deze locatie is bijvoorbeeld makkelijk te bereiken via Schiphol, en bevindt zich naast het busstation van Amstelveen.

Er zijn drie soorten kaartjes te koop voor de shows. Een regulier kaartje kost € 27,00 en daarmee kom je om 19.00 uur binnen. Wil je eerder naar binnen, dan kun je een Early Entry kaartje kopen voor € 45,00 en dan kom je om 18.45 uur naar binnen. Mocht je helemaal willen gaan voor de VIP, dan mag je € 75,00 neer gaan tellen en kom je binnen om 17.30 uur en maak je meteen een Meet & Greet mee met een fotosessie. Je doet mee met een loterij, waarbij je kans kunt maken om een speciaal cadeau van MORRIGAN te winnen. Heb je een Early Entry kaartje, dan doe je ook mee met deze loterij.

De kaartverkoop voor de Europese concerten van MORRIGAN in november start vrijdag 15 september om 18.00 uur.

Bron: Kinetic Vibe

Mobiele versie afsluiten