Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

ORESKABAND kondigt Europese tour 2017 aan

ORESKABAND

De dames van de energieke ska-punk band ORESKABAND hebben laten weten dat ze gaan touren door Europa in november en december. Het is voor het eerst dat de band in Europa komt touren.

De tour bestaat uit shows in Tsjechië, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Zwitserland.

ORESKABAND (オレスカバンド) staat letterlijk voor ‘wij zijn een ska band’, en startte in 2003 in Osaka, en maakt in 2006 hun commerciële debuut met het mini-album 俺 (Ore). Een jaar later waren ze op het grootste muziekevenement van de wereld aan het optreden: SXSW. Een jaar later kwam de band terug naar de Verenigde Staten om te touren met de Warped Tour. In 2013 kwam de band terug naar de Verenigde Staten voor nog een tour, en een optreden op Anime Friends in Brazilië. De band heeft inmiddels diverse singles, mini-albums en albums uit, waaronder een best-off album in 2015 en het album Slogan in 2016.

In november komt de band met een 7 inch EP en CD Groovin’ Work Stylee met Ja-ge George. ORESKABAND bestaat uit zangeres en gitarist iCas, bassist Tomi, trompettist SAKI, trombonist HAYAMI, drummer tae en saxofonist ADD.

Bron: ORESKABAND

Mobiele versie afsluiten