Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Roadburn kondigt The Japanese Psych Experience aan

Roadburn Festival organiseert The Japanese Psych Experience tijdens de aankomende 2018-editie die zal plaatsvinden van 19 tot en met 22 april in Tilburg.

De band die zullen optreden tijdens dit evenement komen van de label GuruGuruBrain: Kikagaku Moyo, Minami Deutsch and Dhidalah. Kikagaku Moyo heeft al diverse keren getourd door Europa en Minami Deutsch was eerder dit jaar nog te zien in Europa. Verder zal Damo Suzuki (van Can) twee maal optreden tijdens Roadburn 2018. Hij is het beste bekend van zijn werk die hij geproduceerd heeft met Can. Damo Suzuki kan gezien worden als progressieve rock en improvisatie legende.

Op vrijdag 20 april zal hij optreden met Earthless. Op zaterdag 21 april zal Damo Suzuki optreden samen met Minami Deutsch. Dhidalah zal optreden in 013 op vrijdag 20 april, Minami Deutsch zal op twee dagen optreden, namelijk 20 en 21 april, beide in 013. Hetzelfde geldt voor Kikagaku Moyo.

Tickets voor Roadburn 2018 zijn nog steeds te koop. In het nieuwe jaar zal Roadburn de dagtickets in de verkoop gooien. Voor nu zijn er weekend tickets te koop. Meer informatie kan gevonden worden op de website van Roadburn Festival.

Roadburn Festival is een jaarlijks internationaal rock festival die elk jaar in april plaatsvindt in Tilburg sinds 1999. Het was opgestart als een spin-off van de Roadburn muziekwebsite. Roadburn kan gezien worden als Europa’s leidende underground festival voor psychedelic, avant-garde, doom en andere variaties dat de grenzen van muziek verlegd. Tickets voor dit festival gaan veelal over de toonbank als warme broodjes, vanwege de populariteit van het festival en de interessante line-up.

Bron: Roadburn

Mobiele versie afsluiten