Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

AVO viert 15-jarig jubileum met muziekfestival AVO J-Music Festival

Om het 15-jarig jubileum goed te vieren, organiseert de online community AVO op zaterdag 15 september 2018 een festival waarbij bezoekers in contact kunnen komen met muziek en cultuur uit Japan. Het festival zal de naam AVO J-Music Festival dragen. Het festival zal plaatsvinden in de openlucht, namelijk in het Zuiderparktheater in Den Haag. Welke Japanse muzikanten het podium zullen betreden zal in de komende tijd bekend gemaakt worden.

Online community

AVO startte in 2003 als online forum met een Aziatisch tintje en groeide in de jaren daarna uit tot een actieve community voor liefhebbers van Japanse cultuur en muziek. Inmiddels bestaat AVO naast het online forum ook uit een online magazine (AVO Magazine) en een boekings- en evenementenbureau (AVO Events & Promotion) dat Japanse artiesten in Nederland een podium biedt.

AVO J-Rock Festival

In 2013 vierde AVO zijn tienjarig bestaan in het Utrechtse Tivoli De Helling met de eerste editie van AVO J-Rock Festival, bestaande uit dire bijzondere Japanse acts, waar bezoekers van binnen en buiten Nederland massaal op afkwamen. Omdat AVO meer muziekstijlen introduceert aan het publiek, is gekozen om de naam van de tweede editie van het festival aan te passen.

Hou AVO in de gaten!

Binnenkort wordt er meer informatie bekend gemaakt over de precieze tijden, muzikale acts en kaartverkoop. Deze informatie zal gepubliceerd worden op de website van het Zuiderparktheater, Facebookevenement, AVO Magazine en AVO Events & Promotion.


Contactpersoon van dit festival is Francisca Hagen van AVO. E-mail: francisca@avo-magazine.nl.

Fotografie: Miyako Studio / Ingrid Wia (GIF)

Mobiele versie afsluiten