Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

DIR EN GREY kondigt Europese tour 2018 aan

DIR EN GREY | ©sun-krad Co., Ltd.

DIR EN GREY | ©sun-krad Co., Ltd.

Na drie jaar zal de rockband DIR EN GREY terugkeren op de Europese podia. De tour, getiteld TOUR18 – WEARING HUMAN SKIN, start op 6 oktober in Rusland. In totaal heeft DIR EN GREY 8 shows in 6 verschillende landen.

Toshiya, bassist van DIR EN GREY, zegt het volgende over de aankomende tour: “Het is drie jaar geleden sinds ons laatste keer in Europa en we zijn heel erg enthousiast over het feit dat we eindelijk teruggaan. We zijn van plan om onze oudere nummers te spelen en ook nieuwe nummers toe te voegen (red. op de selist), zodat iedereen uitkijkt naar onze Europese shows. Daarbij willen we genieten van het touren door Europa terwijl we de geschiedenis (red. van alle landen), prachtige architectuur en ongelooflijk rijke cultuur in ons opnemen.”

De reguliere kaartverkoop gaat vrijdag 18 mei van start om 18.00 uur (CET) via de website van Nine Lives Entertainment. VIP upgrade pakketten zijn ook verkrijgbaar, maar dan vanaf 8 juni om 18.00 uur (CET).

DIR EN GREY heeft net de single 人間を被る (Ningen wo Kaburu) uitgebracht en dit heeft inmiddels een review mogen ontvangen op AVO Magazine.

Bron: DIR EN GREY via Nine Lives Entertainment

Mobiele versie afsluiten