Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

YUKIKA komt met extra show in Verenigd Koninkrijk

 

Na de aankondiging dat YUKIKA zal optreden op HYPER JAPAN, is een ander concert in het Verenigd Koninkrijk aangekondigd. Op maandag 16 juli treedt de veelzijdige singer-songwriter, radio-DJ en YouTuber op bij Hare & Hounds in Birmingham. Voor £5.50 (ongeveer € 6,25) kun je YUKIKA live haar akoestische set zien spelen, met een voorprogramma.

YUKIKA begon in 2014 met muziek, met haar middelbare schoolvrienden in een band, sinds ze afstudeerde was YUKIKA een singer-songwriter, een radio-DJ en YouTuber. Haar muziek is gericht op rockmuziek. In de zomer van 2017 was YUKIKA in Zuid-Californië voor haar Street Live Tour. Haar optreden op HYPER JAPAN Festival 2018 zal de eerste keer zijn in het Verenigd Koninkrijk en Europa in het algemeen.

Inmiddels noemt YUKIKA de drie optredens in Verenigd Koninkrijk een tour.

Vrijdag 13 juli: HYPER JAPAN – London, Verenigd Koninkrijk
Zondag 15 juli: HYPER JAPAN – London, Verenigd Koninkrijk
Maandag 16 juli: Hare & Hounds – Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Voor haar Street Live Tour in de Verenigde Staten in 2017 bracht ze haar 5e single Welcome to Japan uit. Komende zomer brengt YUKIKA haar eerste mini-album Who I am uit, dat tijdens HYPER JAPAN Festival 2018 wordt gepromoot. YUKIKA is afhankelijk van crowdfunding om haar projecten te laten draaien, zoals haar releases, haar tour in de Verenigde Staten of het maken van een videoclip . In de jaren dat ze actief is, heeft YUKIKA fans over de hele wereld verzameld, sommigen van hen hebben een ondersteuningsgroep op Facebook gemaakt om de jonge muzikant te ondersteunen: Friends of YUKIKA.

https://www.youtube.com/watch?v=_HBzkOg7Y-s

Bron: YUKIKA via ORION live UK

Mobiele versie afsluiten