KyoCon zorgt voor extra aandacht voor Stichting Lezen en Schrijven

KyoCon 2018 | Fotografie: Giovanni Thielman (UWCosplay)

Zondag 14 oktober werd Willem Twee in Den Bosch omgetoverd tot een locatie met cosplay en muziek voor het goede doel: KyoCon. Ongeveer vijf weken hadden de studenten van de ACI CE IEMES de tijd om het KyoCon op te bouwen tot een geslaagd evenement, waarbij de doelstelling was om de bezoekers een goede dag te bezorgen en hen ervan bewust te maken dat ruim 2 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen en hierdoor problemen door ondervinden in hun dagelijks leven.

Vanaf het begin van KyoCon draaide de DJs van Deshima Sounds muziek om de sfeer er meteen goed in te krijgen. De diverse activiteiten, zoals de Lip Sync Battle en de Cosplay Catwalk competitie zorgde voor bekijks. KyoCon was een gezellige get-together met aandacht voor een zaak van algemeen belang.

KyoCon kreeg ondersteuning van diverse partijen, waaronder Nishicon, Stichting Tomo, Deshima Sounds, Special Edition, Willem Twee en AVO Magazine. Verder werd KyoCon besproken in het Brabants Dagblad en zorgden Giovanni Thielman van UWCosplay en Ashwin Wijs van Nozlan voor de beelden.zo

Fotografie: Giovanni Thielman

Exit mobile version