Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

@home cafe gaat opening tweede restaurant in Osaka livestreamen

Het in Akihabara gevestigde maid café @home cafe (“at-home cafe”) zal een speciaal pre-openingsevenement houden voor de opening van het tweede Osaka restaurant met een speciale ceremonie en een livestream op Instagram. masters en princesses met een Gold-level lidmaatschap of hoger kunnen op zaterdag 30 november het exclusieve pre-openingsevenement bijwonen om begroet te worden door het personeel van het cafe en een speciaal geschenk te ontvangen.

Opgericht in 2004, is @home cafe uitgegroeid tot een topbestemming voor reizigers naar Japan die authentieke Japanse maidcafé service willen ervaren, geleid door de legendarische maid en Chief Branding Officer Hitomi. “Het is een half jaar geleden dat ons eerste pand in Osaka werd geopend”, aldus Hitomi. “Ik waardeer onze masters en princesses zo erg! Door jouw steun kunnen de maids van @home cafe meer plaatsen hebben om je te dienen! Bezoek ons nieuwe locatie op de 2de verdieping van de Osaka Main Store.”

Hitomi zal het speciale openingsevenement persoonlijk verzorgen vanaf zaterdag 30 november om 20:10 uur lokale tijd en internationale fans kunnen het evenement bekijken op Instagram.

Vanaf 2015, heeft @home cafe heeft samengewerkt met Sanrio karakters Hello Kitty, Gudetama, Cinnamoroll, My Melody, en Pompompompurin, waar de gasten op de @home cafe locaties kunnen genieten van speciale samenwerking gerechten en leuke, karakter-matching maid uniformen. Elk jaar worden de ‘@home café maids van het jaar’ rangschikking gehouden, waar de top premium maids van het jaar worden geselecteerd en beloond met extra taken als cultuurambassadeurs. Deze ambassadeurs zijn regelmatig actief geweest om de Akihabara-cultuur buiten Japan te verspreiden en brachten de maids naar de Verenigde Staten, Chili, Mexico, Rusland, China, Taiwan, Hongkong, Indonesië, Thailand en Maleisië. Ter gelegenheid van de 15e verjaardag van het café dit jaar, bracht @home cafe het nummer Aikome♡Forever uit, hun eerste nieuwe videoclip in 6 jaar, met 19 van de bekroonde restaurantketen’s premium maids.

Bron: Resonance Media

Mobiele versie afsluiten