Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

BABYMETAL, Maximum The Hormone, CRYSTAL LAKE, envy en MONO bevestigd voor Hellfest 2020

Het Franse metalfestival Hellfest biedt plaats aan vijf Japanse acts voor de 2020-editie. De volledige line-up voor de 15e verjaardag van Hellfest werd gisteren bekend gemaakt.

Letterlijk een hand vol aan Japanse acts is uitgenodigd om op dit festival op te treden, zoals BABYMETAL, die de afgelopen weken diverse festivaldata voor de komende zomer heeft gedeeld. Maximum The Hormone zal ook optreden op Hellfest, wat hun terugkeer naar Europa na 9 jaar betekent. CRYSTAL LAKE, envy en MONO zijn ook bevestigd voor het festival.

BABYMETAL en Maximum The Hormone treden op de laatste dag van het festival op en treden op in Mainstage 01, envy en MONO staan gepland voor de tweede dag van het festival op het podium genaamd Valley. MONO zal optreden met The Jo Quail Quartet. CRYSTAL LAKE zal ook op de tweede dag van het festival, op Mainstage 01, optreden.

Hellfest vindt plaats van 19 juni tot en met 21 juni in Clisson in Loire-Atlantique. De grote namen op het programma zijn Deftones, Faith No More, System of a Down, Volbeat, Deep Purple, Judas Priest en vele anderen. Het is een grote line-up zoals verwacht van Hellfest, met veel interessante keuzes voor de liefhebbers van metalmuziek.

Hellfest wordt ook wel Hellfest Summer Open Air genoemd en vindt plaats aan het begin van de zomer en is een van de grootste metalfestivals in Europa. Het festival staat bekend als een van de grootste metaalfestivals van Europa en staat erom bekend dat het de crème de la crème boekt.

Bron: Hellfest

Mobiele versie afsluiten