Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

G.L.A.M.S op tour door Europa voor promotie van nieuwe release Twilight After The Rain

G.L.AM.S | REALive

G.L.AM.S | REALive

Dat singer-songwriter MIKARU van Europa houdt, is misschien geen verrassing meer met minstens 6 Europese tours op zijn naam. Met zijn band en multidisciplinair kunstproject G.L.A.M.S is hij al vele malen in Europa geweest, solo en met een band, eind februari komt hij terug voor een nieuwe tour om zijn nieuwste release Twilight After The Rain te promoten.

Voor deze Europese tour brengt hij zijn bekende crewleden mee, namelijk gitarist Yudai, bassist Tetsuto en drummer/DJ Syu. MIKARU (G.L.A.M.S) is een singer-songwriter uit Tokyo, Japan, die velen kennen als de voormalig leider en zanger van de bands DIO -Distraught Overlord- en BLACK LINE. Eind 2013 startte hij met G.L.A.M.S, die hij beschrijft als zijn multidisciplinaire kunstproject. Hij is nu actief als muzikant (solo & band), schilder en juwelier.

Met het oog op zijn nieuwste album, Twilight After The Rain, raakte Mikaru geïnspireerd door zijn recente gevoelens en variërend van wanhoop en verdriet tot hoop voor de toekomst en ware vrijheid en liefde en lust, heeft elk nummer van het nieuwe album zijn eigen verhaal. “De wereld, de plaatsen en de personages zijn allemaal verschillend”, zegt Mikaru en voegt daar op mysterieuze wijze aan toe: “Maar interessant genoeg ben ik geen van hen.” De release van dit mini-album staat gepland op Valentijnsdag en bestaat uit 5 nummers.

De tourdata zijn als volgt:

Donderdag 27 februari: La Brat Cave – Lille, Frankrijk
Vrijdag 28 februari: Japan Tours Festival – Tours, Frankrijk
Zaterdag 29 februari: L’international – Parijs, Frankrijk
Zondag 1 maart: Le Garage – Luik, België
Donderdag 5 maart: Marie-Antoinette – Berlijn, Duitsland
Zaterdag 7 maart: Chapeau Rouge – Praag, Tsjechische Republiek
Zondag 8 maart: Voodoo Klub – Warschau, Polen
Donderdag 12 maart: Tsunami Club – Keulen, Duitsland
Vrijdag 13 maart: Popcentrale – Dordrecht, Nederland
Zaterdag 14 maart: nnb – België
Zondag 15 maart: nnb – België

Bron: MIKARU/persbericht

Mobiele versie afsluiten