Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

HYPER JAPAN Festival 2020 wordt uitgesteld

De organisatie achter HYPER JAPAN Festival, een groot evenement dat gepland staat voor 10, 11 en 12 juli in Olympia London, kondigde aan dat ze de 2020-editie zullen uitstellen. In een bericht dat werd gedeeld via social media, website en nieuwsbrief, werd uitgelegd dat ze hiertoe besloten hebben na de COVID-19 situatie op de voet te hebben gevolgd.

HYPER JAPAN zegt het volgende: “Het is onfortuinlijk, maar we denken dat dit de meest verantwoordelijke beslissing is in deze periode van onzekerheid.” Het bericht werd vervolgd: “De veiligheid en het plezier van onze gasten, bezoekers, exposanten en medewerkers blijven onze hoogste prioriteit, en we zullen waar nodig updates blijven geven over deze veranderende situatie.”

Als je tickets hebt gekocht voor HYPER JAPAN 2020, dan is er geen verdere actie nodig volgens de organisatie, aangezien de tickets nog steeds geldig zijn voor de nieuwe data. Er zijn geen nieuwe data aangekondigd voor HYPER JAPAN, maar de organisatie heeft aangegeven dat ze dit zo snel mogelijk zullen communiceren. Voor de 2020-editie van HYPER JAPAN Festival werden enkele Japanse muzikanten aangekondigd, zoals nano, 2& (Double And), BANZAI JAPAN en KOTO.

Bron: HYPER JAPAN

Mobiele versie afsluiten