Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

Juice=Juice’s nieuwste muziekvideo is een ode aan popmuziek

In slechts één videoclip racet de popidoolgroep Juice=Juice door een paar decennia van popmuziek, westers en Japans, terwijl er verwezen wordt naar deze periodes door de verschillende kledingstijlen die de 8 popidolen dragen in de muziekvideo. Het resultaat is een pakkende mash-up die van het scherm springt en de dag opfleurt. Pop Music is echt een knipoog naar het genre van de muziek, met veel herkenning voor degenen die meer vertrouwd zijn met de oudere popmuziek, vooral disco, en een goede introductie voor degenen die dat niet zijn.

Er is geen mogelijkheid om stil te zitten terwijl je de muziek hoort en ziet hoeveel plezier de leden van de Juice=Juice groep hebben terwijl ze dansen in de verschillende outfits en zingen over nostalgie.

Pop Music is te vinden op de nieuwste single van de Hello!Project unit, een double-A single getiteld Pop Music/好きって言ってよ (Sukitte Itteyo, Let’s Say I Like You), die een releasedatum heeft op 1 april. Het is de eerste single met Juice=Juice’s nieuwste leden Yume Kudo en Riai Matsunaga. Voor een van de oorspronkelijke leden Karin Miyamoto is het de laatste single die ze maakte met de popgroep, aangezien ze later dit jaar de groep en Hello!Project zal verlaten om zich te concentreren op solowerk. Vanaf de oprichting van de popgroep in 2013 heeft Juice=Juice 2 albums en 12 commerciële singles uitgebracht, waardoor de komende release hun 13e single is.

Score: 75/100

Mobiele versie afsluiten