Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Abunai! stelt 18e editie uit naar 2021

© Stichting Abunai!

© Stichting Abunai!

De organisatie achter Abunai! heeft aangekondigd dat ze de 2020-editie, met als thema The Good, The Bad and the Cheeky, moeten uitstellen naar volgend jaar. De Nederlandse regering heeft de maatregelen om grootschalige (vergunningsplichtige) evenementen te verbieden verlengd tot 1 september. De conventie was gepland voor het laatste weekend van augustus, waardoor het nu onmogelijk is om door te gaan.

De nieuwe geplande datum van de 18e editie van de Abunai! conventie is het laatste weekend van augustus 2021, van 27 tot en met 29 augustus 2021.

De organisatie deelde een boodschap: “We hebben geen spijt van het tot het einde toe proberen. We hadden gehoopt dat onze conventie iets zou zijn om naar uit te kijken in deze moeilijke tijden. Helaas was dat niet het geval. Dit was niet het geluk dat we voor jullie wensten.”

Voor degenen die een ticket hebben gekocht, kunnen ze het ticket annuleren of ervoor kiezen om het te gebruiken voor de nieuwe datum, aangezien ze automatisch geldig zijn voor de 2021-editie. Meer informatie is te vinden op de website van Abunai!.

De organisatie beëindigde hun aankondiging met een positieve, maar emotionele noot: “Er is hoop. We zullen elkaar weer ontmoeten. We zullen ons harde werk voortzetten om een conventie te organiseren die jouw gratie waardig is en hopen je de komende maanden op de hoogte te houden van de programmering van onze conventie van 2021”.

Alle ontwikkelingen rondom Japan-gerelateerde evenementen en evenementen waar Japanse muzikanten waren gepland om op te trede, zijn samengebracht in een lijst die je hier kunt vinden. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt.

Source: Abunai!

Mobiele versie afsluiten