Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Europese tour van 2& (DOUBLE AND) en Mariko Takei uitgesteld

De Jpop Double Trouble Tour die gepland was voor Europa in juli met popmuzikanten 2& (DOUBLE AND) en Mariko Takei is uitgesteld. Dit werd aangekondigd door tourorganisatie Orion Live. Er zijn geen nieuwe data voor de optredens aangekondigd, maar de gekochte tickets blijven wel geldig voor de nieuwe data.

De Europese tour zou plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. De optredens op HYPER JAPAN waren al geannuleerd, omdat het evenement medio maart opgechort te worden naar een later datum. Maar de tourorganisatie besloot de situatie in de gaten te houden, aangezien de optredens bij HYPER JAPAN niet de enige waren die gepland waren voor deze komende tour.

Saki van 2& (DOUBLE EN) deelde een bericht op Twitter over het uitstellen van de tour: “Ik kijk er naar uit om iedereen te zien als er een nieuwe datum wordt besloten!” Mariko Takei deelde ook een bericht op Twitter: “De tour is uitgesteld. Ik kijk uit naar de dag dat ik mijn Europese muziekliefhebbers kan ontmoeten!” Beide muzikanten zijn momenteel actief met livestreaming, volg hun Twitter-accounts om op de hoogte te blijven.

In een podcast, dat normaal gesproken Patreon exclusief is, spraken de twee mensen achter Orion Live, Chris en Dave, over de huidige situatie die iedereen over de hele wereld bezig houdt. Ze zullen ook een inzicht geven in het uitstellen van de Jpop Double Trouble Tour.

Alle ontwikkelingen rondom Japan-gerelateerde evenementen en evenementen waar Japanse muzikanten waren gepland om op te treden, zijn samengebracht in een lijst die je hier kunt vinden. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt.

Bron: Orion Live

Mobiele versie afsluiten