Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

CRYSTAL LAKE annuleert Europese Tour voor zomer 2020

© CRYSTAL LAKE

© CRYSTAL LAKE

Metalcoreband CRYSTAL LAKE kondigde aan dat ze deze zomer niet naar Europa komen. De shows kunnen niet doorgaan vanwege de huidige situatie rond COVID-19, waardoor het onmogelijk is om veel tourdata door te laten gaan. Maar de band deelde ook goed nieuws voor hun fans wereldwijd.

Het is geen verrassing na het opsommen van de annuleringen in een eerder artikel, van optredens op festivals, tot aan de Duitse headliner shows werden geschrapt, evenals de shows met de Amerikaanse metal band Motionless in White, gezien deze band de Europese tour in de prullenbak heeft gegooid. Het goede nieuws is dat de metalcore band bezig is met een tourschema voor de zomer van 2021. CRYSTAL LAKE kondigde aan dat ze op het Vainstream Rockfest in Duitsland zullen optreden. Dat evenement vindt plaats op 26 juni 2021.

De band zal binnenkort meer optredens aankondigen voor 2021. CRYSTAL LAKE deelde nog meer goed nieuws, want ze kondigden een nieuwe single aan, getiteld WATCH ME BURN, deze staat gepland voor een digitale release op 8 juli 2020.

Alle ontwikkelingen rondom Japan-gerelateerde evenementen en evenementen waar Japanse muzikanten waren gepland om op te treden, zijn samengebracht in een lijst die je hier kunt vinden. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt.

Bron: CRYSTAL LAKE

Mobiele versie afsluiten