Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Video: HIGHFeeL x AVO Magazine Virtuele Show bij AnimeCon @ Home

Heb je de livestream van AnimeCon @ Home gemist of wil je de stream terugzien om te kijken van welke muzikanten je meer wilt weten? HIGHFeeL heeft het geregeld, want, ze hebben de volledige virtuele showcase op hun YouTube-kanaal gepubliceerd.

De volledige line-up: (klik op de namen om hun website te bezoeken)
Good Thru Date,
Sho Kotani,
Satsuki,
G.L.A.M.S,
HITT,
Galaxy7,
The Betrayed (Ryo Fujimura & Syu),
Somei Yoshino (ex-OROCHI),
Ekotumi
en Kihiro (ex-LOKA).

Vergeet niet om HIGHFeeL te volgen op YouTube, Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte gehouden te worden van hun toekomstige projecten, maar vergeet ook niet om AVO Magazine te volgen op YouTube, Facebook, Instagram en Twitter.

Meer informatie over het project

De namen HIGHFeeL en REALive zijn vaak synoniem voor elkaar, maar toch zijn deze bedrijven niet hetzelfde. REALive is een subdivisie die sinds 2007 Aziatische indie-artiesten promoot en produceert. HIGHFeeL doet aan artiestenmanagement, productie en meer. Onlangs bracht HIGHFeeL een liefdadigheidsalbum uit met vrienden van het bedrijf, getiteld Silent Spring. Het album wordt digitaal verspreid en de winst van dit album gaat naar lokale verenigingen die senioren en mensen die in de frontlinie werken tijdens deze crisis helpen.

AVO Magazine is een tweetalige website in Nederland die de liefde voor Japanse (indie)muziek en cultuur deelt. Het online magazine heeft een aantal festivals en concerten georganiseerd, waaronder AVO J-Music Festival in 2018 en diverse samenwerkingen met HIGHFeeL en REALive.

Oorspronkelijk zou de AnimeCon Classic van J-POP Foundation in het eerste weekend van juni plaatsvinden. Aangezien de classic editie is uitgesteld en de reguliere editie van AnimeCon wordt gepland voor het nieuwe jaar, zou het betekenen dat 2020 zonder AnimeCon zou zijn. De organisatie merkte de verschillende online evenementen op die door de huidige situatie rond COVID-19 opduiken en besloot op deze trein te stappen met het organiseren van een editie van AnimeCon @ Home in het eerste weekend van juni 2020.

Mobiele versie afsluiten