Wasuta deelt een zomerse boodschap met Sunday! Sunshine

De Japanse idolgroep Wasuta (The World Standard) heeft hun nieuwe videoclip Sunday! Sunshine op 14 juli in première gebracht op hun officiële YouTube Channel. Officieel is dit hun 6e single met een releasedatum in augustus, het nummer geeft vrolijke vibes van het gaan op vakantie en aangezien de meesten van ons in lockdown zijn (geweest) vanwege de voortdurende situatie van een pandemie is het zeker iets wat we zouden kunnen wensen momenteel.

Sinds Sunday! Sunshine! de opbeurende boodschap van “Laten we naar een paradijs van de eeuwige zomer gaan” heeft met de combinatie van een opbeurend en vrolijk lied en leuke dansbewegingen, choreografie van dansmaker CRE8BOY, die ook de dansjes voor Grapefruit Moon ontwierp, doet het ons verlangen naar een goede en lange zomervakantie naar een zonnige en verrukkelijke plek waar we na een stressvolle periode eindelijk kunnen ontspannen.

De single komt op 12 augustus uit met een CD/Blu-ray limited edition inclusief het gehele 5e verjaardagsconcert Wasuta 5 sai ni narimashita! (Wasuta is 5 jaar geworden!). Vanwege de effecten van COVID-19, voerde Wasuta op 28 maart hun vijfde verjaardagsfeest uit voor fans wereldwijd via een livestream uitzending, waarbij de zaal gevuld werd met felgekleurde ballonnen in de zetels waar de fans voor de groep zouden hebben gejuicht op het uitverkochte evenement.

Sinds hun debuut in 2015 trad Wasuta op in heel Japan en verschenen ze op wereldwijde muziekevenementen in Canada, China, Frankrijk, Hong Kong, Mongolië, Spanje, Taiwan, Thailand en Vietnam. De groep bracht hun Wasuta BEST album uit in 2020. Met meer dan 500.000 volgers op de social media studeren de leden van Wasuta momenteel vreemde talen om rechtstreeks met hun wereldwijde fans te communiceren: Hazuki (Spaans), Nanase (Engels), Miri (Chinees), Ririka (Engels), Ruka (Engels).

Exit mobile version