Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

30ste editie van Paris Manga & Sci-Fi Show verplaatst naar 2021

Oorspronkelijk gepland voor begin november, heeft Paris Manga & Sci-Fi Show aangekondigd dat het evenement zal worden verplaatst naar 2021.

De organisatie deelde een boodschap in het Frans en het Engels over de beslissing om het te verplaatsen naar april, vanwege de laatste besluit van de Franse regering. “De Franse premier kondigde afgelopen augustus de verlenging aan van het verbod op bijeenkomsten van meer dan 5000 personen tot 30 oktober 2020. Na deze aankondiging, hoewel de beurs aanvankelijk buiten deze data plaatsvindt en gezien de hervatting van de pandemie, geven we er de voorkeur aan om voor de veiligheid van onze bezoekers, onze gasten, onze exposanten, onze deelnemers en onze teams de 30ste editie van de Paris Manga & Sci-Fi Show, die op 7 en 8 november 2020 zou plaatsvinden, uit te stellen”.

De nieuwe data voor de 30e editie van dit evenement zijn 10 en 11 april 2021. De reeds gekochte tickets – de 1-daagse, 2-daagse en VIP-tickets – blijven geldig voor de editie in 2021. De extra’s van de acteurs waarvan de aanwezigheid in april niet kan worden gegarandeerd, zullen zo snel mogelijk worden terugbetaald. Het evenement zal binnenkort aankondigen welke gasten aanwezig zullen zijn en wie niet.

Alle ontwikkelingen rondom Japan-gerelateerde evenementen en evenementen waar Japanse muzikanten waren gepland om op te treden, zijn samengebracht in een lijst die je hier kunt vinden. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt.

Bron: Paris Manga & Sci-Fi Show

Mobiele versie afsluiten