Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

HYPER JAPAN zet Japanse cultuur in de kijker met een maand lang online feest deze zomer

HYPER JAPAN gaat deze zomer online met een maand vol online evenementen van 9 juli tot 8 augustus. Deze aankondiging werd eerder vandaag door de organisatie gedaan. Er zal geen fysiek evenement van HYPER JAPAN plaatsvinden in juli.

Er werd ook een uitleg gedeeld over het organiseren van een online evenement in plaats van een fysiek evenement: “We nemen de veiligheid en beveiliging van onze gasten zeer serieus en daarom hebben we de beslissing genomen om het evenement te verplaatsen naar een gloednieuw online platform! We bereiden momenteel de beste manier voor om popcultuur, videogames, cosplay, vechtsporten, evenals kijkevenementen van anime en films, eten en drinken koken en proeven partijen, live shows van Japanse artiesten, virtuele reizen tours, evenals onze voortdurende online Japanse cultuur workshops te presenteren. In de huidige situatie is het helaas niet mogelijk geweest om ons gebruikelijke HYPER JAPAN Festival dit jaar te organiseren, maar we zetten alles op alles voor HYPER JAPAN ONLINE 2021!”

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde conventie vindt normaal twee keer per jaar plaats in Olympia Londen, maar moest 2020 overslaan vanwege de aanhoudende situatie rond COVID-19, maar in de tussentijd hebben ze hard gewerkt aan digitale workshops via Zoom en live-uitzendingen op hun YouTube-kanaal onder de naam HYPER JAPAN TV. AVO Magazine was eerder dit jaar uitgenodigd voor zo’n interview tijdens HYPER JAPAN TV.

Mobiele versie afsluiten