Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

2021-editie van Made in Asia in Brussel gaat in September plaatsvinden

Heroes Made in Asia 2020

Heroes Made in Asia 2020

Aangezien er geen editie 2020 van Made in Asia plaatsvond in Brussels Expo, was de organisatie vol hoop met de editie 2021 die normaal midden maart plaatsvindt. Terwijl andere Japan-gerelateerde evenementen annuleringen of uitstel aankondigden, wachtte Made in Asia met een aankondiging rond het evenement tot vandaag. Gezien het oorspronkelijk over een maand zal plaatsvinden, heeft de organisatie de knoop doorgehakt. De 2021-editie zal uitgesteld worden naar september van dit jaar.

De organisatie deelde een bericht op hun social media: “De editie van maart 2021 van Made in Asia wordt uitgesteld vanwege de huidige Corona-veiligheidsmaatregelen. De volgende editie van het festival zal plaatsvinden in september 2021. We zijn momenteel in gesprek met Brussels Expo om zo snel mogelijk een nieuwe datum te bepalen, zodat de hele Made in Asia-community opnieuw kan samenkomen. We hoopten jullie in maart 2021 in Brussels Expo opnieuw te verwelkomen om onze passie voor manga en anime te vieren zoals het hoort. Maar helaas is het virus nog steeds aanwezig en is er geen toelating vanuit de overheid om, ondanks alle extra veiligheidsmaatregelen, een grootschalig festival als Made in Asia te organiseren.”

Hoewel de organisatie niet kan wachten om de bezoekers te ontmoeten wanneer de tijd rijp is, hebben ze ook wat meer informatie gegeven over de exacte data, want ze hebben alleen de maand september genoemd. Momenteel zijn ze in gesprek met Brussels Expo om de exacte datum van de volgende editie vast te leggen. Zodra deze datum is bevestigd, zal Made in Asia contact opnemen met alle tickethouders. Dan kun je hen ook laten weten of je de tickets wilt houden om ze te gebruiken voor de data in september of dat je je geld terug wilt.

Alle ontwikkelingen rondom Japan-gerelateerde evenementen en evenementen waar Japanse muzikanten waren gepland om op te treden, zijn samengebracht in een lijst die je hier kunt vinden. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt.

Mobiele versie afsluiten