Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

JPOP Double Trouble Europese tour is geannuleerd

Tourorganisatie ORIONlive is met een definitief besluit gekomen over de JPOP Double Trouble tour, een Europese tour die oorspronkelijk gepland stond met popmuzikanten 2& (DOUBLE AND) en Mariko Takei. De tour zal niet langer doorgaan.

Op social media werd het volgende gedeeld door ORIONlive: “Helaas, als gevolg van aanhoudende onzekerheid met betrekking tot talloze factoren die van invloed zijn op reizen, locaties, en de verschuiving van Hyper Japan naar een online evenement, is de 2& Double Trouble Tour geannuleerd. Restituties zullen worden uitgegeven binnen de komende paar werkdagen.”

De tour zou in de zomer van 2020 plaatsvinden, maar werd een paar maanden na de aankondiging uitgesteld vanwege de pandemie. Nieuwe data werden niet officieel aangekondigd, maar omdat ze verband hielden met het Britse evenement HYPER JAPAN, werd verwacht dat de tour in juli van dit jaar zou plaatsvinden. Hoewel, in januari werd bekend dat er geen fysiek evenement van HYPER JAPAN gaat plaatsvinden deze zomer. De shows van deze Europese tour hadden moeten plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland.

Saki Chitose (2&) gaf commentaar op de annulering van de Europese tour via Twitter: “Ik hoop dat ik overzees kan touren als de wereld snel weer vredig wordt!”

Alle ontwikkelingen rondom Japan-gerelateerde evenementen en evenementen waar Japanse muzikanten waren gepland om op te treden, zijn samengebracht in een lijst die je hier kunt vinden. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt.

Mobiele versie afsluiten