Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

Made in Asia in Brussel staat gepland voor oktober 2021

Heroes Made in Asia 2020

Heroes Made in Asia 2020

Eerder werd al aangekondigd dat de 2021-editie van Made in Asia in Brussels Expo niet in maart zou plaatsvinden, maar later in het jaar. Er werd de maand september genoemd, maar na overleg met de locatie zijn de dagen voor de 2021-editie van Made in Asia (en YouPlay) in Brussel als volgt: 8, 9 en 10 oktober.

Op Facebook is het volgende bericht te lezen: “Ben je klaar voor de Grote Reünie op 8, 9 en 10 oktober 2021, op een spetterende nieuwe editie van Made in Asia in Brussel? Want het is hoog tijd dat we samen opnieuw manga, anime, videogames, cosplay, K-pop en meer vieren met familie en vrienden!” Made in Asia heeft het evenement in 2020 diverse keren moeten uitstellen en uiteindelijk annuleren. Maar de organisatie lijkt met volle moed met de aankondiging van de 2021-editie in oktober aanstaande. Binnenkort zal ook het programma bekend gemaakt worden met hopelijk wat Japanse muzikanten op het podium.

De tickets voor het evenement zijn nog niet beschikbaar, maar je kunt dit alvast in je agenda markeren. Voor diegene die tickets hebben bewaard sinds de uitgestelde editie zal binnenkort een bericht ontvangen van de organisatie met meer informatie.

Alle ontwikkelingen rondom Japan-gerelateerde evenementen en evenementen waar Japanse muzikanten waren gepland om op te treden, zijn samengebracht in een lijst die je hier kunt vinden. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt.

Mobiele versie afsluiten