Site pictogram AVO Magazine – One click closer to Japan

Nishicon zal ‘tijdsprong’ maken naar 2022

De Nederlandse animconventie Nishicon gaat plaatsvinden in 2022. De conventie is sinds vorig jaar al een paar keer uitgesteld vanwege de aanhoudende situatie van de pandemie. Nishicon was oorspronkelijk gepland voor mei 2020 en verplaatst naar augustus van datzelfde jaar, ook dit bleek niet mogelijk en er werd besloten dat het evenement in 2021 zou plaatsvinden zonder een datum te bevestigen. Nu is het ook een feit dat Nishicon een ‘tijdsprong’ zal maken naar 2021.

Met het thema dat werd gekozen voor de komende Nishicon, Bizarre Adventure, lijkt het erop dat de conventie het pad zal blijven volgen van een onconventionele ervaring. De exacte datum voor deze komende editie in 2022 zal binnenkort bekend worden gemaakt.

De organisatie van Nishicon zegt over het uitstel: ‘Helaas gaat het ook in 2021 met de huidige staat van de Covid pandemie niet lukken om Nishicon te organiseren, vandaar dat wij definitief besloten hebben om te verplaatsen naar 2022.’

De tickets die tot nu toe zijn gekocht, blijven geldig voor de nieuwe datum. Houd de Nishicon website in de gaten voor updates over de programmering wanneer de nieuwe datum bekend is.

Alle ontwikkelingen rondom Japan-gerelateerde evenementen en evenementen waar Japanse muzikanten waren gepland om op te treden, zijn samengebracht in een lijst die je hier kunt vinden. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt.

Mobiele versie afsluiten