Site icon AVO Magazine – One click closer to Japan

CRYSTAL LAKE tourt in 2022 door Europa met CURRENTS en KINGDOM OF GIANTS

© CRYSTAL LAKE

© CRYSTAL LAKE

Metalcoreband CRYSTAL LAKE zal in de winter van 2022 terugkeren naar Europa voor een nieuwe tour. De Europese tour staat gepland voor februari en begin maart. CRYSTAL LAKE zal het podium delen met de Amerikaanse metalbands CURRENTS en KINGDOM OF GIANTS. In totaal zijn er meer dan 20 tourdata aangekondigd, waaronder een show in België en Nederland.

De Europese tour is aangekondigd kort nadat de uit Tokyo afkomstige metalband hun laatste single, getiteld Curse, uitbracht en de toevoeging van een paar nieuwe leden waardoor de band nu een vijfkoppige band is. GAKU en MITSURU, die de band al langere tijd ondersteunen, zijn nu officieel bandleden van CRYSTAL LAKE. Daarnaast heeft de band gitarist TJ aan de line-up toegevoegd, die voorheen actief was in HER NAME IN BLOOD, dat eerder in juli werd opgeheven. Op dit moment is de band bezig met een korte tour door Japan, waarvan alle data zijn uitverkocht.

Na het afzeggen van de Europese zomertour in 2020, vanwege de huidige situatie rond COVID-19, was het afwachten of het vijftal zou besluiten deze zomer alsnog te gaan touren. Ze hadden plannen, maar omdat de situatie op dit moment niet beter is werden die geannuleerd. De metalband wilde niet stil blijven staan en besloot om in een koelere periode de Europese podia te bestormen.

Mobiele versie afsluiten